Menyförslag trerätters

Adam och Andreas åretskock finalVid fest komponera er egen meny genom att välja en förrätt, en varmrätt och en dessert från menyn här under. Är ni sugen på något annat så är det inga problem, dock kan det ske vissa pris ändringar.

Pris för meny: 450 kr

Förrätter

Parmaskinka med melon, pesto, grillade grönsaker och sesamcrostini.

Ceviche med lax avokado, mango, chili & citron.

Handskalade räkor med vetetortilla löjrom, plocksallad och Caesardressing.

Gazpacho Andaluz med räkor, melon, pumpafrö och pistou.

Toast Skagen med rödlök och stenbitsrom.

Varmrätter

Mistos fisk och skaldjursgryta med lax, torsk, räkor, rökt tomataioli

och parmesanbröd.

Varmrökt laxfilé smaksatt med purjolöksaska och dill, serveras med romsås och säsongens potatis.

Pepparstekt majskyckling med svamprisotto, oliv och vitlöksfond.

Gödkalv ”tri tip” med bondbönor, lök och potatisgratäng

serveras med rödvinsås.

48 timmars bakad högrev med choklad & chiliglaze, serverad med potatiskross och friterad tomat.

Pulled pork ”burger” med syltad rödlök, coleslaw och gurka.

Dessert

Tiramisu italiensk klassiker med smak av kaffe, choklad och mascarpone.

2x Lakris pannacotta med hallon och mandelcrisp.

Ingefärs cheesecake med vitchoklad och kryddkaramell.

Kanelsockrade äpplen med crème anglaise, crunch och rostade hasselnötter.

Chokladcrème, duble layer cake.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s