Varmrätter

 Final bidrag årets kock

Pris: Vid festvåning 240 kr/ person.

Misto’s fisk och skaldjurs gryta med lax, torsk, räkor, rökt tomataioli

och parmesanbröd.

Varmrökt laxfilé smaksatt med purjolöksaska och dill, serveras med romsås och säsongens potatis.

Halstrad röding med örtsvängda primörer och färskpotatis.

Pepparstekt majskyckling med svamprisotto, oliv och vitlöksfond.

Bbq grillad ryggbiff med bondbönor, lök och potatisgratäng

serveras med rödvinsås.

48 timmars bakad högrev med choklad & chiliglaze, serverad med potatiskross och friterad tomat.

Pulled pork ”burger” med syltad rödlök, coleslaw och gurka.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s